Sposób przygotowania

Cebulę i czosnek obrać i drobno posiekać.Pomidory umyć i osuszyć.Mozzarellę i pomidory pokroić w grube plastry.Kotlety smażyć na oliwie z obu stron po ok. 4 minuty z każdej strony.Przełożyć do naczynia żaroodpornego.Na każdy położyć plaster sera,listki bazylii oraz plastry pomidora.Zapiekać ok.10 minut w 2000 st.C. Resztę pomidorów pokroić,wymieszać z cebulą i czosnkiem.Dusić na oleju 5 minut.Podawać ze schabowym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    konkretny, super obiadek :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetne kptlety;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszne
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smacznie się zapowiada
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    u mnie to schabu z kością nie widać.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ja wolę bez kości
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    iza , ale "prawdziwy" schabowy podaje się właśnie z kością .....
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczny :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    super obiad,konkretny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !