Sposób przygotowania

Ziemniaki,marchew i cebulę obrać, pokroić i przesmażyć na oleju.Dodać poszatkowaną białą kapustę.Zalać bulionem i gotować ok.20 minut.Kiełbasę pokroić w kostkę,posypać mieloną papryką i przesmażyć na oleju.Dodać do zupy i gotować jeszcze razem przez chwilkę.Przyprawić pieprzem i solą.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    uwielbiam kapuśniaczek
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie wpraszam się na zupkę
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    wspaniała
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    Pyszna:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    wolę z żeberkami a nie na bulionie:):):)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    wyśmienity
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    fajny;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    uwielbiam kapusniak !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowity :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo lubię taką zupę, zwłaszcza jak jest zimno i ponuro za oknem.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    super zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    lubię taką zupę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !