Sposób przygotowania

Mięso zmiel, dodaj 1 żółtko, dokładnie wymieszaj. Przypraw solą, pieprzem i papryką. Cebulę obierz, posiekaj, połowę wymieszaj z mięsem. Czosnek obierz, przetrzyj przez praskę lub posiekaj. Smalec lub olej rozgrzej na patelni, podsmaż tosty z obu stron na rumiano. Natrzyj je z jednej strony czosnkiem. Na każdej grzance rozsmaruj masę mięsa, na środku ułóż żółtko. Posyp posiekanymi grzybkami i resztą cebuli.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyśmienite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !