Sposób przygotowania

Do garnka wlewamy esencjonalny bulion drobiowy i podgrzewamy na niedużym ogniu. W tym czasie siekamy czosnek i bazylię, odkładamy na bok. Pomidory wyjmujemy z puszki i przecieramy. Ścieramy marchewkę na dużych oczkach tarki. Do gorącego bulionu dodajemy czosnek wraz z pomidorami i tartą marchewką, zagotowujemy na małym ogniu. Kiedy marchewka będzie miękka dodajemy pieprz i sól do smaku oraz wsypujemy posiekaną bazylię, mieszamy. Podajemy z kleksem gęstej śmietany, udekorowaną listkiem bazylii, Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna120

    miło mi :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    anoosia

    uwielbiam pomidory... uwielbiam pomidorową
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !