Sposób przygotowania

Cukinię umyć ,pokroić w plastry i zblanszować .Filety rozbić na kotlet ,posypać solą i pieprzem .Położyć plastry cukinii i zwinąć w zgrabne roladki .Na rozgrzanym tłuszczu usmażyć na rumiano najlepiej na średnim ogniu ,aby się dobrze dosmażyły w środku.Wlać sos i podgrzewać ,aż będzie się lekko gotował.To oznacza że jest gotowe. Podajemy np; z ryżem ugotowanym na sypko .

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    uwielbiam roladki mięsne, a te prezentują się wyśmienicie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Tak, pięknie i smakowicie wygląda.
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    pycha
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    wspaniałe danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !