Sposób przygotowania

Fasolkę obrać, opłukać, powkładać do słoików i do każdego słoika dodać poszczypcie kwasku cytrynowego. Wodę w garnku zagotować dodać sól, cukier i wrzątkiem zalać fasolkę. Słoiki zakręcić i pasteryzować 1, 5 godziny. Następnego dnia pasteryzujemy pół godziny.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smacznosc...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Sezon fasolkowy niedługo się rozpocznie. Warto trochę zapasteryzować na zimę.
  • 0
    original
    Opublikowano

    rybka

    dziś założe do słoików:)
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    super, uwielbiam fasolkę i mogłabym ją jeść cały rok
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    robię taką fasolkę,smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malgorzata549

    podobnie robie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !