Sposób przygotowania

Filety myjemy, oczyszczamy i przecinamy wzdłuż na cienkie plastry.
Jogurt mieszamy z majonezem, posiekanym koperkiem, przeciśniętym przez praskę czosnkiem, musztardą i przyprawami.
Filety wkładamy do miski- zalewamy sosem- nacieramy mięso i wstawiamy do lodówki na kilka- kilkanaście godzin.
Grillujemy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Super fileciki!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    świetne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    banditka

    cos innego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    iza15

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super jedzonko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pycha;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    uwielbiam Twoje zdjęcia potraw:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    dla mnie bomba :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !