Sposób przygotowania

Marchewkę i brokuły gotujemy, po ugotowaniu i ostygnięciu kroimy. W garnku, na małym ogniu rozpuszczamy kostkę rosołową, następnie dodajemy po kolei serki topione i mieszamy (najlepiej trzebaczką) do całkowitego rozpuszczenia. Gotujemy kilka minut. Dodajemy pokrojoną marchewkę i brokuły. Dodajemy koperek, pieprz i sól. Z chleba robimy grzanki, kroimy w kostkę i dodajemy do zupy.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe jak smakuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    ciekawe połączenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja też taką robie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !