Sposób przygotowania

Mięso pokroić w średnią kostkę. Olej wymieszać z przyprawami, solą i wyciśniętym czosnkiem. Marynatą zalać mięso, wymieszać i odstawić na ok.12 godzin do lodówki. Pieczarki przekroić na 4 części, cebulę pokroić w grube piórka. Nadziewać na patyczki do szaszłyków na przemian mięso, cebulę i pieczarkę. Kłaść na grill.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    octo

    ja jeszcze dodaje paprykę:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszności
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    W sezonie grillowym wypróbuję.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !