Sposób przygotowania

Z mąki, masła i 3 łyżek zimnej wody zagnieść ciasto. Twaróg utrzeć z cukrem i cukrem waniliowy. Dodać jajka, budyń i wszystko zmiksować. Ciasto rozwałkować i wyłożyć na blachę. Połowę masy wylać na ciasto, poukładać pokrojone brzoskwienie i znowu wylać masę. Piec 50 min. w temp. 170 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pyszotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    cudo
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszniutkie są takie serniczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Niebo w \" gębie\" :):)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    wspaniałe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też taki robie super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    wyśmienity
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    brzoskwinie to super dodatek do sernika
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    znam ten przepis,sernik pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    bardzo lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam sernik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszny serniczek
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajny przepis
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczny klasyk
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszny sernik
  • 0
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Taki lubię, pycha :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !