Sposób przygotowania

Ziemniaki pokroić w kostkę , kapustę w paseczki , rzodkiewkę w plasterki . Do garnka włożyć wszystkie warzywa , kostki bulionowe , ziemniaki, koper ( 2 łyżki kopru odłożyć ) i wlać wodę .Zagotować . Z mięsa robić kuleczki wielkości orzecha włoskiego i wrzucać na gotującą się zupę . Gotować 25 minut .Dołożyć fasolę wraz z sosem pomidorowym i gotować dalej jeszcze 20 minut . Doprawić pieprzem , maggi .Wlać śmietankę . Posypać pozostałym koperkiem .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    apetycznie wygląda.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Fajny, a zarazem zdrowy pomysł na obiad;)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    Babci8u wygląda smakowicie i na pewno wypróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    pyszny
  • 3
    original
    Opublikowano

    plocia

    Ciekawa jestem jak smakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !