Sposób przygotowania

twaróg przecisnąć przez praskę lub pognieść widelcem dodać mąkę,jajka,sól wyrobić na jednolitą masę uformować wałek i kroić prostokąty ugotować w osolonym wrzątku od wypłynięcia ok.3min.wyjąć łyżką cedzakową i podsmażyć na masełku na rumiano posypać cukrem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    lubię takie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    uwielbiam takie jedzenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Uwielbiam podsmażane pierogi
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    bardzo dobre
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    podsmażane są najlepsze :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !