Sposób przygotowania

Rosół gotujemy według uznania. Ja do gotujacej się wody wkładam mięsko bez skórki. Dodaję wszystkie przyprawy, po ok 45 min gotowania doprawiam do smaku - kucharkiem, solą i pieprzem, ewent. majeranek, bazylia, oregano i koperek. Po doprwaieniu zupy wyjmuję mięsko i kroję ję i znowu dodaję do zupy.
Ten sposób na rosół nie wymaga podania makaronu i przez to jest mniej kaloryczny. Polecam w diecie proteinowej.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pyszny
  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    pyszny rosołek
  • 4
    original
    Opublikowano

    dianix

    o proszę, rosól to ja uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    inaczej ale fajnie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować
  • 3
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !