Sposób przygotowania

W każdej piersi kurczaka zrobić kieszonkę – posmarować w środku musztardą .Kawałki mozzarelli owinąć szynką i wsadzić w kieszonkę w piersi. Posolić i popieprzyć . Panierować w mące , jajku i bułce tartej .
Na patelni rozgrzać olej i smażyć kotlety na rumiano z obu stron .Pod koniec smażenia dodać masło – przykryć i dosmażyć na małym gazie .

Komentarze

  • 4
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Smakowite!
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wszystko to, co lubię najbardziej- pierś z kurczaka i mozarella. Muszę wypróbować przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    agogo2

    swietne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !