Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa czosnkowa z wołowiną

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

woda 1 litr
czosnek do smaku
bulion warzywny 1 kostka
bulion wołowy 1 kostka
Czosnek niedźwiedzi suszony Prymat 1 łyżeczka
Przyprawa do zup i potraw Kucharek do smaku
wołowina 20 (chuda)

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa czosnkowa z wołowiną

Zagotować wodę. Wołowinę podzielić na 2 plastry, wrzucić do wrzątku, ugotować do miękkości. Dodać kostki bulionowe i pokrojony w plasterki czosnek. Gotować 3 minuty. Doprawić maggi i pieprzem. Przed podaniem posypać suszonym czosnkiem niedźwiedzim.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak