Sposób przygotowania

Koperek myjemy- oddzielamy łodyżki od reszty- kroimy i wrzucamy razem z posiekaną cebulką na rozgrzane masło- podsmażamy.
Zalewamy około 1 i 1/2 l wody- dodajemy kostki rosołowe i posiekany koperek.
Mięso mieszamy z jajkiem, przyprawami i bułką tartą- formujemy pulpeciki i wrzucamy je do zupy. Gotujemy kilka minut.
Rozprowadzamy mąkę w śmietanie- zgęszczamy zupę.
Przyprawiamy Maggi, pieprzem, solą i sokiem z cytryny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    smakowicie wygląda i pewnie pysznie smakuje :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 3
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    ale smacznie wygląda!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajna zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smacznosc
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    malowniczo wygląda!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    ch?tnie bym zjad?a;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    super zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    wypróbuję przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    nena91

    przepyszna! <3

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !