Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

pasta jajeczna

5.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula
1mała
śmietana 12%
3łyzki
sól i pieprz
do smaku
Szczypiorek cienki
1szt
jajko ugotowane na twardo
3szt

Przepis i sposób przygotowania na: pasta jajeczna

Jajka drobno posiekać.Cebulę obrać i pokroic.Wszystko wymieszać i dodać śmietane.Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Na kanapkach posypać szczypiorkiem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ziutula
ziutula 24.07.2011 13:41
pasty jajowe uwielbia cała rodzinka....
jolita 26.05.2011 12:41
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak