Sposób przygotowania

Ciasto naleśnikowe: Do dużej miski należy wsypać mąkę, następnie wbić jaja, wlać wodę oraz mleko. Do dokładnie wymieszanego ciasta dodać przyprawy (sól, pieprz) oraz rozgnieść ząbek czosnku. Odstawić na 10 minut. Farsz: Do niewielkiej miseczki należy zetrzeć ser i dodać 6 łyżek koncentratu. Dobrze wymieszać. Smażenie: Ciasto wlać na rozgrzaną patelnię. Gdy jedna strona się podpiecze należy przełożyć naleśnika na drugą. Na podpieczoną stronę posmarować farszem i przykryć 2 plastrami sera, po czym trzeba \"zgiąć\" ciasto. Naleśniki należy tak długo smażyć aż farsz się nie rozpuści.

Komentarze

  • -6
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Zwracam niechciany i nieproszony prezent.Nie zyczę sobie dodawania zdjęć do mojej księgi, proszę to przyjąć do wiadomości.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !