Sposób przygotowania

Na początek kroimy kapustę pekińską i mieszamy ją z Kucharkiem i odstawiamy. Piersi kurczaka kroimy w kawałki smażymy je z przyprawą do mięs i papryką. Gdy się usmażą dorzucamy je do kapusty. Następnie kolejno dodajemy: Posiekany por w półplasterki, kukurydzę, pokrojoną w kostkę paprykę, jajka ugotowane na twardo i pokrojone w kostkę. Makaron z zupek zalewamy wrzątkiem i odlewamy po 30 sekundach ( jeśli zostawimy normalnie na kilka minut to potem w sałatce zrobi się paćka, atak po złączeniu z majonezem będzie w sam raz). Przyprawy z zupek dodajemy bezpośrednio do sałatki. Dodajemy majonez i wszystko razem mieszamy i gotowe.
Dekoracja: z kopru i gotowanej marchewki ( cieniutkie plasterki zwinięte w rulonik :)
SMACZNEGO :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    jadłam- potwierdzam- jest pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    robię podobną...jest pyszna:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !