Sposób przygotowania

Brokuły podzielić i pokroić w taki sposób aby łodygi i różyczki były osobno. Ziemniaki w kostkę i pozostałe składniki wrzucić do garnka , zalać bulionem i doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu. Wrzucić listka i gotować jeszcze 7 minut. Potem wyjmujemy listka a całość zmiksować . Podajemy ze startym parmezanem .

Komentarze

  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    robie inaczej ,fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    dobra
  • 4
    original
    Opublikowano

    aginaa

    wyglada slicznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Wygląda apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !