Sposób przygotowania

1. Margarynę, cukier, żółtka i kwasek utrzeć. Żelatynę podgrzać w mleku. Bialko ubić na sztywno.
2. Tężejące mleko i pianę dodać do masy, połączyć. Połową masy napełnić tortownicę. Wlać pól rozpuszczonej galaretki, przykryć resztą masy i galaretką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    całkiem fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Granita

    intrygujące danie,nigdy o nim nie słyszałam
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    co za debilny przepis ...lej na masę płynną galaretką, zalej masą i znowu galaretką, tylkko jakim cudem to całe gówno się nie pomiesza tylko pozostanie jako oddzielne warstwy. Trochę precyzji przy podawaniu przepisów!!!!!!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !