Sposób przygotowania

Ciasto francuskie kroimy na długie paski wzdłuż, owijamy nim parówki wsadzając ser żółty, robimy miejsce na głowę. Wstawiamy do piekarnika na 200st na 15 min, aż upiecze się ciasto, na talerzu rysujemy pajęczynę z ketchupu. Z goździków robimy oczy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    pomysłowe
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    nie rozumiem o jaką głowę chodzi...przyglądam się zdjęciu i mnie ta parówka w cieście w żaden sposób nie przypomina postaci...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Zawsze mówię wprost, więc mówię zdjecie przedstawia coś mało apetycznego.Chyba,że ktoś pajaki lubi jadać!
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    tu się zgodzę, pomysł może i fajny ale spróbuj to zaserwować komuś z arachnofobią...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !