Sposób przygotowania

Danie przyrządzamy na parze .W pojemniku od parowaru układamy warstwę szpinaku na to kłądziemy filet z pstrąga na niego pora pokrojonego,pomidorki i do okoła groszek .solimy kropimy oliwa i cytryną .Włączamy parowar na 15 min . Po ugotowaniu wykłądamy całosć na talerz ozdabiamy oliwkami .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Joanna83

    Zdrowe i ślicznie wyglądające danie.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    nie lubię szpinaku ale za to uwielbiam pstrągi :-) ciekawe jak takie danie smakuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    V_kuchareczka

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !