Sposób przygotowania

1. Cebulę i czosnek obrać, posiekać, zeszklić w garnku na oleju. Dodać pokrojoną w plastry karkówkę, szybko zrumienić z obu stron.
2. Do mięsa dolać 2/3 szkl. gorącej wody i gotować do miękkości 50 min. ziemniaki obrać. Papryki i pomidory oczyścić z pestek.
3. Warzywa pociąć na kawałki i dodać do mięsa na 25 min. przed końcem gotowania. Gotowe danie przyprawić solą, pieprzem, papryką i kminkiem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha mięsko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    pyha to mala powiedziane

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !