Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, wystudzić obrać i pokroić w kostkę. Por obrać, umyć i pokroić w półplasterki. Jabłka obrać i pokroić w kostkę. Wędlinę pokroić na plastry a później w kostkę razem z ogórkami. Wszystko razem połączyć i doprawić do smaku solą i pieprzem. Podzielić na 2 części. Do jednej dodać majonez i wymieszać. Do drugiej dodać majonez zabarwiony sokiem z buraków i także wymieszać. Układać na półmisku na przemian.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    ciekawy przepis,na pewno smaczna sałatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Świetnie wygląda!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !