Sposób przygotowania

Ciasto; białka ubić z cukrami i solą. Dodać żółtka,mąkę i olej, połączyć. 6 łyżek ciasta wlać do tortownicy. Piec 5 minut w temperaturze 180 stopni. U piec kolejne placki do dwóch można dodać kakao. KREM;cappuccino rozpuścić w pół szklanki wody. Żelatynę namoczyć, rozpuścić w małej ilości wody. Budyń ugotować w szklance mleka ostudzić. Masłoo utrzeć dodając budyń, kawę i żelatynę. Masą przełożyć placki. POLEWA; margarynę, cukier i kakao rozpuścić na małym ogniu i polać ciasto.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    napewno jest pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !