Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Wiosenna mizeria

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewki
6
szczypiorek
Sklep Prymat
koperek
śmietana 12%
150 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna mizeria

2 ogórki szklarniowe obieramy i kroimy w talarki, rzodkiewki myjemy i również kroimy w plasterki. Szczypiorek i koperek drobno siekamy. Do warzyw wlewamy śmietanę, doprawiamy pieprzem i solą i dokładnie mieszamy. Mizerie podajemy do obiadu, ale również możemy podać jako sałatkę do chleba na kolację.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pacpaw 01.06.2011 09:03
ja robię znacznie skromniejsze mizerie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak