Sposób przygotowania

Biszkopty nasączać w mleku i układać w tortownicy ściśle, jeden obok drugiego. Następnie do 1 jogurtu 400 gram dodać galaretkę wisniową rozpuszczoną letnią, wymieszać, wylać do tortownicy, wstawić do lodówki. Jak stężeje wylać na ciasto schłodzoną rozpuszczoną galaretkę kiwi, wstawić do lodówki. Ubić 2 jogurty naturalne z cukrem pudrem. Żelatynę rozpuścić w 4 łyżkach zimnej wody, potem zalać gorącą wodą (1/4 szklanki), wymieszać dobrze, wystudzić, ale jeszcze letnią wlać do jogurtu, wstawić na 10 minut do lodówki, taką tęzęjącą masę jogurtową wylać do tortownicy, wyrównać gorę, wstawić do lodówki aż stężeje, układać truskawki na cieście i zalać galaretką pomarńczową.Wstawić do lodówki do stężenia.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    super kolorowy
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    super si eprezentuje taki kolorowy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    apetycznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Pyszniutki!
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    sliczny ten twoj sernik
  • 0
    original
    Opublikowano

    meredith

    naprawdę rewelacja i z jogurtem mniej kaloryczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fantastyczny przepis i jakie apetyczne foto :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    piękny
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    mniam ekstra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !