Sposób przygotowania

Pieczarki kroimy w talarki, podsmażamy na łyżce masła.
Szynkę kroimy w paseczki.
Makaron gotujemy wg przepisu na opakowaniu. Odcedzamy. Mieszamy z pieczarkami i szynką.
Śmietanę łączymy z jajkiem, dwoma łyżkami startego sera i przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Naczynie żaroodporne smarujemy masłem i przekładamy do niego makaron. Polewamy sosem. Posypujemy startym serem i pokrojoną natką pietruszki.
Zapiekamy przez około 30 minut w temp 180stopnii.

Smacznego:-))

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    octo

    rzeczywiście szybkie i napewno dobre ja zawsze spagetii robię ze słoika gotowe:) znaczy prawie zawsze:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !