Sposób przygotowania

Ciasto: Ze składników zagnieść ciasto(mąka, cukier, masło, jajo, proszek). Blaszkę wyłożyć folią aluminiową i ciastem
Masa: Zmiksować cukier, jajko, żółtka, cukier waniliowy i masło. Dodać budyń, wymieszać. Dodawać porcjami ser, a potem wlewać mleko. Rzadką masę wylać na ciasto. Piec ok. 40 min w temp. 180 st.
Kokosowa pierzynka: Białka ubić z cukrem, dodać wiórki. Posmarować masą ciepły sernik i włożyć do piekarnika na 10 min. Wystudzić

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super przepis
  • 5
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Kokos...:))
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pyszne to ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    julci3k1

    dzieki :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    banditka

    fajne ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Super zjadłabym kawałek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marenka

    Mniam mniam... Uwielbiam serniki... Smakowicie wygląda;-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    aisoglam

    Super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    chętnie bym zjadła kawałek
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    piskotka

    kokosik
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !