Sposób przygotowania

Włoszczyznę umyć i gotować w osolonej wodzie. Gdy warzywa będę w miarę miękkie dodać do nich ryż, Vegetę, sól, pieprz i natkę pietruszki Prymat. Pod koniec gotowania do zupy dodać zasmażkę z mąki i posiekaną pietruszkę. Smacznego

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    Dietetyczna zupa.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    smaczna leciutka zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    lubię takie zupki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna77

    lubimy krupniczek
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    świetna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    szybciutki
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    dobry
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    z ryzem jeszcze nie jadlam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    lubię krupniki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !