Sposób przygotowania

SZCZYPIOREK SIEKAMY DROBNO WYSYPUJEMY DO MISKI I LEKKO SOLIMY. OBRANEGO OGÓRKA KROIMY, MIESZAMY ZE SZCZYPIOREM, DODAJEMY ŚMIETANĘ I LEKKO SKRAPIAMY OCTEM. WSZYSTKO JESZCZE RAZ DOBRZE MIESZAMY. MIZERIA DOBRA JEST DO OBIADKU.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    uwielbiam ją do obiadku
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    do obiadku pycha :)
  • 5
    original
    Opublikowano

    dianix

    Lubię ja robić do schabowego:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    idealny dodatek do obiadu
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    uwielbiam mizerię:)
  • 1
    10371650_872353579458561_3057513019799197911_n
    Opublikowano

    EmciaPichci

    UWIELBIAM!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !