Sposób przygotowania

Plastry sera panierujemy 2 krotnie w mące jajku, bułce tartej.

SOS: mieszamy jogurt, majonez, wyciśnięty czosnek, przyprawiamy.

Ser smażymy na mocno rozgrzanym oleju. Gotowy polewamy sosem czosnkowym i malinowym.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Ciekawy.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    ciekawe połączenie sosów
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    doskonałe
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    Oo i z sosem malinowym
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    ciekawe połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    teraz to juz jestem glodna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !