Sposób przygotowania

Mąkę przesiać razem z proszkiem dodać posiekaną margarynę , 3\\4 szklanki cukru , cukier waniliowy też , jajka , śmietanę i wyrabiamy ciasto. 3\\4 ciasta rozwałkować i wyłożyć blaszkę natłuszczoną i posypaną bułkę tartą . A część ciasta przykryć folią , w między czasie jabłka obieramy ścieramy , dodajemy cynamon, cukier 3 łyżki i trochę bułki tartej . Wymieszać i wyłożyć na ciasto , resztę ciasta , które zostawiliśmy rozwałkować i położyć na jabłkach , nakłuć widelcem i wsadzamy do piekarnika na godzinę w 80 st do zarumienienia się .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    janek64

    Przepis super :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !