Sposób przygotowania

Rozpuścić galaretki i odstawić do zastygnięcia.
Ubić białka, dodać cukier, żółtka, na końcu wymieszać z mąką zmieszaną z proszkiem, piec ok.15-20 min w temp. 160-180 C,pozostawić do wystygnięcia.
Zmiksować krem z mlekiem.
Zastygnięte galaretki pokroić w kosteczki.
Na biszkopt wyłożyć krem i ułożyć galaretki. Schłodzić.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Wygląda jak tęcza :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Jeszcze takiego nie widziałam- żeczywiście jak tęcza
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    piękny efekt dały te kolorowe galaretki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Super ciacho!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    piękne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sloneczko222

    Dziękuję:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    śliczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !