Sposób przygotowania

Białka ubić z cukrem, dodać żółtka i olej wymieszany z wodą, wsypać mąkę z proszkiem i delikatnie wymieszać, odlać 1/4 ciasta i połączyć z kakao Jasne ciasto wlać do formy o średnicy 28 cm, na wierzch ciasto ciemne. Piec około 60 min w temp. 180-190st po upieczeniu dowolnie udekorować.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    pysznosci
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Lubie babeczki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Lubie babeczki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Kolejne pyszne ciacho:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    apetyczna
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    ładnie wygląda tak dwukolorowo :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !