Sposób przygotowania

Przygotuj marynatę-czosnek rozetrzyj i wraz z rozmarynem dodaj do wina. Włóż umytą pierś z kaczki i odstaw na dobę w chłodnym miejscu. Boczniaki pokrój w kostkę i podsmaż na patelni. Podlej bulionem warzywnym, dodaj musztardę, chwilę duś, zagęść masłem. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Pierś z kaczki obsmaż na patelni ok 20 min i pokrój w plastry. Szpinak podsmaż lub sparz w odrobinie posolonej wody. Natychmiast podawaj.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    musi być bardzo smaczna, z tą marynatą ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pycia9

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !