Sposób przygotowania

Ser zemleć trzy razy, utrzeć z cukrem waniliowym oraz masłem. Dodać żółtka oraz cukier puder. Cały czas ucierać. Wlać powoli śmietanę nadal ucierając. Dodać bakalie. Przełożyć do foremki i wstawić do lodówki na 12 godzin.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszne smakołyki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    byMJ

    smaczne i tradycyjne
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pyszna odmiana sernika:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    bardzo dobra
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ja nie robię ale miałam okazję spróbować,pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !