Sposób przygotowania

Wybieramy ładny kawałek boczku(około 2 kg).Czosnek dzielimy na ząbki,tniemy w paseczki.W boczku,ostrym nożem robimy dziurki i wtykamy w nie czosnek.Cały boczek nacieramy sola,pieprzem i majerankiem.Zostawiamy na cała noc w lodówce.Na drugi dzień układamy w naczyniu żaroodpornym i pieczemy około 1 1/2 godziny w 180 st.Wychodzi pyszny.Polecam.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    pyszny!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    anoosia

    wygląda apetycznie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kejt2

    uwielbiam boczek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    wygląda bardzo apetycznie:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    palce lizać
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    piękny!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !