Sposób przygotowania

Ciasto: Jajka, szklankę cukru, mąkę, miód, śmietanę, sodę oczyszczoną, margarynę wyrób na ciasto. Ciasto podziel na dwie części . Rozwałkuj, wyłóż dwie natłuszczone blachy. Piecz ok. 30 minut w temp. 200 stopni.
Krem: Powidła, kakao i 5 łyżek cukru gotuj 5 minut. Gorącą masą przełóż obydwa placki, mocno dociśnij. Polej stopioną, gorącą czekoladą, udekoruj bakaliami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    słodziutko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszny !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Apetyczny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !