Sposób przygotowania

Jajeczka ugotować na twardo i obrać ze skorupek. Ogórek umyć, nie obierać, pokroić na cienkie plastry (najlepiej przy pomocy obieraczki do warzyw). Rzodkiewkę umyć i pokroić w półplasterki.
Jajka owijać plasterkami ogórka i spinać wykałaczką. Delikatnie wsunąć rzodkiewkę do każdej roladki.
Majonez wymieszać z solą, pieprzem, koperkiem i wyciśniętym przez praskę czosnkiem. Podawać z roladkami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyglądają ślicznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    zgadzam się... zdjęcie robi wrażenie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Super wyglądają, po prostu bajecznie!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    js28

    dziekuję :) zachęcam so wypróbowania - są pyszne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Pięknie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !