Sposób przygotowania

Ubić mikserem białka na sztywną pianę,dodać cukier i ubijać.Następnie dodawać po jednym żółtku.Miksować wszystko chwilę,następnie dodać olej i łyżkę octu.Mąkę przesiać przez sito razem z proszkiem do pieczenia i dodać do mas jajecznej.Wszystko delikatnie wymieszać drewnianą łyżką.Piec 25-30 minut.Biszkopt można dowolnie przełożyć.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    niezawodny biszkopcik
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    nie ma jak biszkopcik domowy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Super przepis!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniamm
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !