Sposób przygotowania

Paluszki kroimy na 7 kawałków każdy, dodajemy pół puszki kukurydzy oraz ser żółty pokrojony w niewielką kostkę.
Czosnek siekamy, a następnie rozcieramy nożem na papkę i mieszamy z majonezem i posiekanym koperkiem. Powstały sos łączymy z sałatką i doprawiamy pieprzem do smaku.
Na waflach kładziemy po listku karbowanej sałaty, a następnie porcję sałatki z surimi. Całość dekorujemy świeżymi ziołami i czerwona papryką.

Komentarze

  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Piękne i pewnie smaczne!
  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Piękne i pewnie smaczne!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aniapetr

    świetna, smaczna przekąska
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    czy mogę się poczęstować;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pyszności aż ślinka cieknie
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    Przepyszna sałatka na śniadanie i na kolację

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !