Sposób przygotowania

Ugotowane w skórkach buraki po wystudzeniu obrać, zetrzeć na tarce o średnich otworach. Stopić masło, wymieszać z mąką, dodać śmietanę, włożyć starte buraki i chrzan. Mieszając zagotować, przyprawić do smaku solą, cukrem, sokiem cytrynowym.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smakowita :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !