Sposób przygotowania

jajka gotujemy na twardo. Gdy nam ostygna zdecydowanym ruchem przecinamy je na pol w skorupkach. Wyciagamy jajka delikatnie ze skorupek, kielbaske pokrojona w kostke podsmazamy i mieszamy z rozgniecionym jajkiem, doprawiamy i dodajemy posiekana natke pietruszki ( ja dodalam suszona). Farsz nakladamy do jajek, dociskamy je do bulki tartej i smazymy farszem do dna patelni na lyzce masla.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super ślicznie wyglądają
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    Można nimi zadziwić gości:-) A w sumie proste do zrobienia
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    smakowite :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    smakowite :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !