Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

zalewa do bejcowania

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

woda
500 ml
ocet 10 %
130 ml
cebula
50 g
Liść laurowy suszony Prymat
4 szt
Sklep Prymat
marchew
50 g
pietruszka
50 g
seler
50 g
Pieprz czarny ziarnisty Prymat
5 szt
Sklep Prymat
Ziele angielskie całe Prymat
5 szt
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: zalewa do bejcowania

Warzywa umyte,oczyszczone i opłukane pokrajać w cienkie plastry.Przyprawy rozetrzeć,dodać do warzyw,połączyć z olejem i wymieszać aż do wydzielenia się soku.Mięso natrzeć zaprawą,obłożyć warzywami,przełożyć do naczynia i umieścić w chłodnym miejscu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak