Sposób przygotowania

Wywar z wędzonki wymieszać z zakwasem,zagotować,przyprawić kminkiem,solą i pieprzem.Śmietanę zmiksować z chrzanem i kilkoma łyżkami zupy.Wlać do zupy w garnku,wymieszać.Podgrzać .Szynkę pokroić w cienkie paseczki.Gotową zupę rozlać do ogrzanych bulionówek.Do każdej włożyć pokrojoną szynkę.Udekorować zieleniną.Posypać odrobiną kminku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    ciekawa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    hihi...z chrzanem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    senninha

    rewelacyjny pomysł! :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    ekstra;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !