Korzystamy z plików cookies w celu sprawnego działania naszego sklepu internetowego (cookies niezbędne) oraz tworzenia usług i ofert dostosowanych do Twoich potrzeb (cookies opcjonalne – możesz na nie wyrazić zgodę). Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do strony lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".
Korzystanie wyłącznie z niezbędnych plików cookies wymaga dostosowania zgody oraz wybrania opcji „Zaakceptuj wybrane”. Udzielone zgody można w każdym momencie cofnąć, wchodząc na zakładkę „Zarządzaj plikami cookie” znajdującą się w lewym dolnym rogu strony internetowej.
Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, jak będą wykorzystywane Twoje dane osobowe, jest Prymat sp. z o.o. z siedzibą w Jastrzębiu-Zdroju (adres: ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój). Dowiedz się więcej o naszej Polityce Prywatności.
Przepis i sposób przygotowania na:
rumsztyk z siekanej wołowiny z cebulą
Mięso drobno posiekać nożem, dodać przyprawę do dań Kucharek, jajko, świeżo zmielony pieprz kolorowy Prymat oraz bułkę tartą, dokładnie wymieszać, smażyć dokładnie z obu stron. Obie cebule pokroić w piórka, dodać do usmażonych rumsztyków, cebula ma być pod spodem, smażyć na małym ogniu, posolić by puściła sok, rumsztyki obrócić, cebulę wymieszać, aby dosmażyła się, wyłożyć wszystko na półmisek.
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do
Prymat sp. z
o.o.:
Twoja przeglądarka jest nieaktualna
Zalecamy zaktualizowanie przeglądarki do najnowszej wersji lub pobranie innej.
Jeśli chcesz, nadal możesz korzystać ze strony, ale niektóre z jej funkcji mogą nie działać.