Sposób przygotowania

Twaróg rozdrabniam widelcem i mieszam z pokrojoną w kostkę rzodkiewkę. dodaję chrzan, pietruszkę, solę do smaku, wszystko mieszam i dekoruję rukolą (którą oczywiście jem potem). JA skrapiam ją lekko octem winnym. Wszystko podaję z chlebkiem orkiszowym (zdrowe pyszne śniadanie). Polecam podanie z odrobiną mango chutney.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    proste - muszę spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !