Sposób przygotowania

Parówki chwilkę pogotować we wrzątku następnie liśćmi pora owijamy parówki , cebulkę posiekać i zeszklić, bułkę moczymy w mleku i zemleć przez maszynkę , dodać do mięsa mielonego i do te mięsnej masy dodajemy cebulkę , doprawić i wymieszać i oklejamy parówki owinięte porem mięsem mielonym . Ser musimy mieć taki \"sznureczkach \"i owijamy serem i zapiekamy najlepiej na grillu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    wierzę, że smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !